Nieuws

Zomeravondtoernooi vrijdag 3 juli en zaterdag 4 juli

Aan: alle seniorleden, ook zomerleden
Tijdstip: Vrijdag 3 juli en Zaterdag 4 juli 19.30u – 01.00u
Wedstrijdschema: op paviljoen

Inschrijven tot en met: zondag 28 juni 2020
Inschrijven via deze link
Inschrijfgeld (digitaal te voldoen): € 15,00 p.p. (all-in)
 

De wereld is veranderd en daar zullen we aan moeten wennen. Wat altijd vanzelfsprekend was, is tegenwoordig iets waar we goed bij na moeten denken. Zo ook onze activiteitenkalender. Waar we nog hoopten dat het Nabuurs Toernooi in maart zou kunnen doorgaan, ging plotseling overal een streep door en proberen we nu eindelijk weer wat op touw te zetten voor onze leden. Want uiteindelijk is tennis toch een van de meest geschikte sporten om te beoefenen, in de buitenlucht en op 1,5 meter afstand. Maar tennis draait ook voor een belangrijk deel om sportiviteit en gezelligheid. Daarom gaan we er op dit moment vanuit dat per 1 juli het paviljoen en het terras open mogen, wat voor ons een voorwaarde is om iets te organiseren.

Dus hierbij de uitnodiging aan al onze senioren clubleden (ook de zomerleden) om – zover je dat nog niet gedaan hebt – je racket weer op te pakken en je op te geven voor ons Zomeravond Gezelligheidstoernooi. We proberen om – met inachtneming van de RIVM-richtlijnen – jullie iets aan te bieden en zo iedereen eindelijk weer eens de kans te geven om elkaar op en naast de baan weer eens tegen te komen.

Uitgangspunt is plezier voor iedereen, dus iedereen kan ook meedoen, ongeacht speelsterkte, wedstrijdervaring en ook zomerleden zijn natuurlijk van harte welkom. De wedstrijdjes worden zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld. Een hele avond sportiviteit op je eigen niveau en daarbij hapjes en drankjes voor een all-in prijs van slechts 15 euro per persoon.

Als genoemd moeten we tegenwoordig overal goed bij nadenken en dat vragen we ook van de deelnemers. Houdt steeds 1,5m afstand, was regelmatig je handen, blijf thuis als je ziek of verkouden bent!
Gebruik je gezonde verstand en blijf dat ook de hele avond doen! We hebben geen BOA en ook als organisatie hebben we geen zin om politieagentje te moeten spelen. Iedereen is volwassen genoeg om zijn verantwoordelijkheid te nemen en ook als later op de avond de drank in de man is, is de Corona nog steeds niet in de kan, dus gedraag je netjes en met respect voor je eigen, maar vooral ook voor andermans veiligheid.

Belangrijk om te weten, lees aandachtig door:

 • De all-in prijs van 15 euro is voor een hele avond inclusief hapjes en drankjes.
 • Bij binnenkomst krijg je daarvoor je eigen glas en houdt dat gedurende de hele avond. Je kunt je glas aan de bar laten spoelen, maar beperk dit zoveel mogelijk. Wil je wat anders drinken, dan lever je je glas in en krijgt een nieuw glas voor het desbetreffende drankje. Er zijn ook dranken beschikbaar in flesjes.
 • Alle deelnemers krijgen tevens een “gepersonaliseerd” bierviltje. Daarop zet je je glas als je bijvoorbeeld de baan op gaat. Zo houdt iedereen steeds zijn eigen glas en worden deze niet per ongeluk verwisseld.
 • De hapjes worden geserveerd in kleine porties op borden. Deze worden niet uitgeserveerd, maar kunnen aan de bar worden afgehaald door één persoon per tafeltje. Is het bord leeg, dan lever je het bij een volgende gelegenheid weer in aan de bar, zodat de bord in de afwasmachine kan.
 • Iedereen maakt gebruik van zitplaatsen, zowel binnen als buiten en beperkt zoveel mogelijk al het loopverkeer.
 • Verlaat je je zitplaats om een wedstrijd te spelen op de baan, dan reinig/desinfecteer je je zitplaats en zet je je glas (op je persoonlijke viltje) even weg, zodat de deelnemers die van de baan afkomen, veilig kunnen gaan zitten op de vrijgekomen plek en jij je glas gerust onbeheerd kunt achterlaten.
 • Bier wordt getapt in zgn. pitchers (kannen). Je kunt deze voor jouw tafeltje aan de bar halen en met je tafelgenoten delen; ook dit beperkt het loopverkeer, de belasting van de bardienst en vergemakkelijkt het je eigen glas te houden en te vullen indien nodig.
 • Volg te allen tijde de aanwijzingen van de organisatie op.
 • We behouden ons het recht voor – onverhoopt -, de toernooiavond af te gelasten of af te breken, mochten we om welke reden dan ook de veiligheid van de deelnemers in het geding achten. In dat geval is geen inschrijfgeld verschuldigd en zal het eventueel betaalde retour worden gestort.
 • Wanneer het kabinet onverhoopt mocht besluiten sportkantines en -terras niet per 1 juli te openen, gaat het toernooi sowieso niet door.
 • Er is een maximum aantal deelnemers van 40 per avond, we proberen hiervan zoveel mogelijk 20 mensen op de baan te houden en 20 in kantine/op terras, zodat de drukte gespreid blijft. Een maximum om e.e.a. zoveel mogelijk beheersbaar en veilig te houden. Het aantal plaatsen is beperkt en meer dan ooit geldt vol = vol, dus schrijf snel in.
 • Geef je beschikbaarheid aan per avond. De indeling per avond wordt door de organisatie gemaakt en daarover ontvang je vooraf bericht, met mogelijk daarbij een betaalverzoek voor het inschrijfgeld.
 • De begintijd van de toernooiavonden is 19.30u, de eindtijd is 01.00u. Het wedstrijdschema zal op diverse plaatsen in het paviljoen/op het terras te vinden zijn. Houd je strikt aan zowel de wedstrijdtijden als ook aan de aanvangs- en sluitingstijd.
   

We realiseren ons als organisatie dat er veel regels zijn om je aan te houden, maar helaas is het alleen met behulp van die regels mogelijk om op een verantwoorde en gezonde manier een leuke avond als deze te organiseren. En ook wij als organisatie vinden dat best spannend, dus we rekenen daarbij echt op ieders medewerking. Verwacht geen spektakel, daar is helaas geen ruimte voor, maar verwacht gewoon een leuke avond met gezelligheid en sportiviteit.

Plezier staat voorop, maar veiligheid is het allerbelangrijkst. Heb je daarover andere ideeën en neem je de regels niet serieus, doe dan alsjeblieft niet mee en blijf weg!
Snap je het bovenstaande maar al te goed, schrijf je dan vooral wél in!
 

« Terug

» Nieuws archief